مكرونه بصوص الطماطم مع الكريمه بالصور


مكرونه بصوص الطماطم مع الكريمه
المقادير
مكرونه مسلوقه اي نوع أنا استخدمت القواقع
بصله مفرومه ناعم
حبة فلفل رومي مقطع
عصير طماطم
معجون طماطم
علبة قشطه او كوب كريمة خفق
1/2 كوب جبن موتزاريلا
ملح وبهارات
ومكعب ماجي
الطريقه
في إناء علي النار نشوح البصل مع شوية زيت ولما يذبل نضيف الفلفل الاخضر
وكمان نشوحه شويه عشان ياخد طعم ومش يكون طعمه كأنه مسلوق

ثم نضيف الطماطم ومعجون الطماطم والبهارات
ولما الطماطم تتسبك نضيف القشطة او كريمة الخفق

ونقلب سوف تلاحظي ان لونه اصبح برتقالي وجميل
ثم نضيف الجبن

ثم نضيف المكرونه المسلوقه


ونتركها علي النار خمس دقائق تأخذ وتتشرب طعم الصوص الجميل
ملحوظه مهمه يابنات
النوع دا من المكرونه من الافضل انك تاكليها ساخنه
يعني أنا بجهز الصوص
وبسلق المكرونه
وساعة تقديم الأكل بحط الكريمه والجبنه واقلبهم مع بعض ثم أضيف المكرونه
وعلي طول ع السفرة بتكون الذ وأطعم
ودي النتيجة النهائيه


0


2013