اللازانيا والزنجر من ام براء اتفضلواا














نص علبه لازانيا مش هنستخدمها العلبه كلها
لحمه مفرومة متعصجة ببصل وفص توم وفلفل احضر
حلقات طماطم مش مصوراها
وبقدونس وكزبرة
باشميل








شرايح اللازانيا بسلقها فى صنية واسعه عشان مضيعش وقت واسلقهم مرة واحدة خمس دقايق تقريبا
او اول ما تلاقيهم طريةكويس

1-بدهن البيركس من الباشميل

2-ثم بضيف شرايح من اللازانيا

ثم ادهنها بالبالشميل


ثم طبقه لحمه مفرومه وكزبرة وبقدونوس
وطماطم شرايح


وبكررها مرتين وبس
وبعدين بضيف الباشميل يغطى اللازانيا
وبرش على الوش جبنه رومى مبشورة


وبدخلها فرن حامى لحد ما تتحمر وبحطها فى الرف الوسط




زى الطبق ده لكل فتوكة هتشجعنى وتدعى لى وتقيمنى







hggh.hkdh ,hg.k[v lk hl fvhx hjtqg,h hjtqg,h evhx