اشهى والذ فراخ تعمليها من ام براء




بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

والله يا اخواتى الطريقة دى لذيذه جدا وسهله جدا
لو جربتوها ان شاء الله هتدعوا لى


المقادير
نص دجاجة مقطعه باى طريقة تريحكم وزودوا الكيمة زى ما تحبوا
كوب زبادى خلطه فيه معلقه من( السماق والزعتر والباريكا الحلوة وملح وفلفل ومعلقه خل)
الخضار ( بصله حلقات وفلفل اخضر وجزر وبطاطس حلقات)
وورق لورا وحبهان وقرفه خشب (على فكرة نسيت اضيفهم بس طلعت روعه بردو والله)


باخد الفراخ بكون مشراحها كويس واغمرها فى التتبيله
واسيبها فى التتبيله شويه على الاقل نص ساعه
ملحقتيش عادى بتبقى تحفه بردو


بعدين بجيب اسياخ الشيش
وبحطها فيها


البصل باخده اخلصه مع شويه سماق وفلفل اسمر ورشة ملح اقلبه كويس فيه
بيدى نكهة روعه



بسيح معلقه زبدة وومكن تستخدموا زيت زى ما تحبوا
وبضيف البصل واقلبه فيها لحد ما يدبل

ثم بضيف البطاطس والجزر
واقلبهم فيه شوية زعتر
واسيبهم مع البصل واقلبهم كويس لحد ما احس ان البطاطس بتدا تاخد لون

وبعدين بوسع للدجاج بضيف لهم اسايخ الدجااااج والله روعه



واسيبهم لحد ما تحمر من تحت
واقبلها عشان تتحمر من الناحيه التانيه


واوطى النار على الاخر واضيف لها بس نص كوبايه مياه
واغطيها واسيبها نص ساعه تقريبا بتكون استوت

كل واحدة على حسب فراخها بتستوى فى اد ايه

وهنا بعد ما استوت اهوه


لو حبين تقدومها مع رز ممكن تسيب شويه صوص من الى بينزل من الدجاج
وزى ما تحبوا


فى طبق التقديم
اخدت الخضار الاول فى الطبق وبعدين الفراخ وزى ما تحبوا بردو





وقدمتها مع مكرونه بطماطم