انا كتبت لكم على الصور كل حاجة
لانى زى ما انتو عارفين انا مش بعرف اشرح كويس
واسيبكم مع المقادير والطريقة والصور












فى اى طبق غويط عندكم
اول طبقه دجاج
وبعدين رز ابيض
وبعدين طبقه دجاج ثم طبقه رز
وتقلب فى طبق
بالشكل ده


طريقه الرز البسمتى الابيض
كوب الرز ليه كوب ونص مياه مغليه
والرز البسمتى لازم يتنقع نص ساعه فى مياة دافيه وشويه ملح
بعد ما يتغسل كويس
طريقه تسويته
نغلى المياة ونضيف لها ملح ومعلقه زيت ومكعب ماجى
وواحدة قرفه خشب
واول ما يتغلى المياة كويس نضيف الرز
ونقلبه براحة
ثم نغطيه ونسيبه على نار هاديه لحد ما يتشرب ويستوى
واوعوا تقلبوه بيتكسر على طول
مش زى الرز المصرى


وقدمتها مع طماطم محدقه وسلطة بطاطس



طريقه الطماطم المحدقه
نقطع الطماطم حلقات او باى شكل تحبوه
وبعدين نعمل خلطه من فصين ثوم وفلفل اخضر وجزر وملح وفلفل وليمونه وكلهم فى الكبه
ونحطها فوق الطماطم ونقلبها كويس وبس



وبالهنا والشفا

متنسووووووش تدعوا لى


hg` v. fuwh[ hg][h[ lk hl fvhx hg][h[ evhx