المقادير :

نصف‏ ‏كيلو‏ ‏لحم‏ ‏مكعبات‏ ‏بتلو‏ ‏
‏ربع‏ ‏كيلو‏ ‏بصل‏ ‏شرائح‏ ‏
‏كوب‏ ‏شرائح‏ ‏فلفل‏ ‏أخضر‏ ‏
كوب‏ ‏جزر‏ ‏
3 ‏ملاعق‏ ‏خل‏ ‏
‏ملح‏ ‏
‏فلفل‏ ‏
بهار‏ ‏
‏كوب‏ ‏عصير‏ ‏
‏ملعقة‏ ‏دقيق‏.‏



الطريقة :

ـ‏ ‏تغسل‏ ‏قطع‏ ‏اللحم‏ ‏وتتبل‏ ‏بالخل‏ ‏والملح‏ ‏والفلفل‏ ‏والبهار
ـ‏ ‏يقدح‏ ‏الزيت‏ ‏في‏ ‏صينية‏ ‏وترص‏ ‏قطع‏ ‏اللحم‏ ‏ويوضع‏ ‏فوقها‏ ‏شرائح‏ ‏البصل‏ ‏والفلفل‏. ‏
ـ‏ ‏توضع‏ ‏علي‏ ‏نار‏ ‏هادئة‏ ‏وتغطي‏ ‏وتترك‏ ‏حتي‏ ‏تنضج‏ ‏وقبل‏ ‏النضج‏ ‏يصب‏ ‏عليها‏ ‏الطماطم‏ ‏وتترك‏ ‏حتي‏ ‏تسبك‏ ‏وترص‏ ‏في‏ ‏طبق‏ ‏التقديم‏.‏
ـ‏ ‏يحمر‏ ‏الدقيق‏ ‏في‏ ‏السمن‏ ‏ويضاف‏ ‏إليه‏ ‏كوب‏ ‏ماء‏ ‏مع‏ ‏التقليب‏ ‏السريع‏ ‏تضاف‏ ‏الصلصة‏ ‏المتبقية‏ ‏مع‏ ‏التقليب‏ ‏الجيد‏ ‏وتصب‏ ‏علي‏ ‏اللحم‏.‏
ـ‏ ‏يجمل‏ ‏الطبق‏ ‏ويقدم‏ ‏ساخنا‏ ‏ومن‏ ‏الممكن‏ ‏إضافة‏ ‏المكرونة‏ ‏للتجميل‏.