-
ما شاء الله تبارك الله ( يا ربي لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك )
-
معهد توب ماكس تكنولوجي | أعلى قمة للتكنولوجيا الحديثة في الشرق الأوسط - صرح علمي متميز
-
طريقة تسجيل عضوية في معهد توب ماكس تكنولوجي بشكل سريع
مع ملاحظة أن التسجيل مجاني ومفتوح طيلة أيام الأسبوع
عند تسجيل العضوية تأكد من البريد الالكتروني أن يكون صحيحا لتفعيل عضويتك وأيضا أن تكتبه بحروف صغيره small و ليست كبيرة
تستطيع أيضا استخدام الروابط التالي : استرجاع كلمة المرور | طلب كود تفعيل العضوية | تفعيل العضوية
-
اشترك ألان في خدمة رسائل المعهد اليومية لتعرف كل جديد اضغط هنا للاشتراك
المواضيع المتشابهه
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 1
آخر مشاركة: 04-24-2011, 10:36 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 04-05-2011, 10:18 PM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 1
آخر مشاركة: 12-17-2010, 12:19 AM
-
بواسطة شهود في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 0
آخر مشاركة: 05-02-2010, 08:56 PM
-
بواسطة chefadel55 في المنتدى مطبخ المعهد شيف المطبخ
مشاركات: 1
آخر مشاركة: 11-28-2009, 06:41 PM
-
الفراخ الكنتاكى على الطريقة الامريكية للشيف محمد حامد تحفففففة بالصور
بسم الله الرحمن الرحيم
انا جربت الطريقة دى تحففففففففففة وجميلة ومغذية والريحة واووووووو
الحمد لله اليكم الطريقة والمقادير والصور
المقادير
فرخة وزن كيلو مقطعة الى 8 قطع
2 كوب لبن رايب
4ملاعق مسترده
ملح
فلفل اسود
بصلة مبشورة
ملعقة شطة حمرا
2 فص توم
نص كيلو دقيق
ملعقة كبيرة بيكنج بودر
ملعقة بابريكا
ثوم بودر
بصل بودر
بهارات
نص كوب دقيق درة اصفر
ملعقة صغيرة حبهان مطحون
ماء مثلج
نشرط قطع الفراخ بالسكينة علشان التتبيلة تدخل فيها كويس وفى وعاء نضع اللبن الرايب وعليه المستردة والبصلة المبشورة والثوم المفروم والملح والفلفل والشطة الحمرا ونقلب ثم نضع الفراخ ونتركها لمدة ليلة فى التلاجة
ثم نضع الدقيق فى وعاء وعليه التوم البودر والبصل البودر والبيكنج بودر والبابريكا والحبهان والبهارات والملح والفلفل الاسود ودقيق الدرة الاصفر ونخلطهم مع بعض ثم نضع قطعة قطعة من الفراخ فيها ونضغط عليها كويس ثم نضعها فى الماء المثلج ثم فى الدقيق مرة احرى ونضغط عليها كويس جدا ثم نحمرها فى زيت غزير ساخن جدا ونتركها شوية على نار عالية ثم نوطى النار حتى تستوى ومنحطش كل الكمية مع بعض فى الزيت نضع شوية شوية علشان الزيت مايبردش وبالهنا والشفا
الكلمات الدلالية لهذا الموضوع
ضوابط المشاركة
- لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
- لا تستطيع الرد على المواضيع
- لا تستطيع إرفاق ملفات
- لا تستطيع تعديل مشاركاتك
-
قوانين المنتدى
المفضلات