تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


المكونات
الزبدة
والسكر والدقيق والبيض واللبن ، وصودا الخبز
، والبرتقال ، وسكر بني.

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


نضع االذيدة فى العجانة

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


إضافة
كوب واحد من السكر...

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


يقلب حتى يصير كريمى

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


الآن إضافة اثنين
من البيض...

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


.
وضربوا معا بشكل جيد.

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


الآن
إضافة كوبين من الطحين


تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


اضافة 1 كوب لبن رايب ان ام يكن يوجد كوب لبن عادى مع اضافة معلقة خل ويترك لدقبقة

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


الآن
قياس 1 ملعقة صغيرة صودا الخبز...


تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


وتضاف الى اللبن


تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


. وتذوب
في اللبن ويصب على الخليط

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


.نبشر قشر البرتقال ويضاف اللى الخليط

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


ونقلب

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



نحضر الصينبة الخاصى بالكاب كيك وتدهن اسبرى لمنع اللصق ان لم يوجد ممكن زيت
ملحوظة لايمكن استعمال الذبدة فى الدهن فى اى نوع حلو حتى لا يسبب احتراق الكيك

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


ثم نضع الخليط بواسطة معلقة الأيس كريم او معلقة خشبية


تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


خبز
الكعك في فرن مسخن مسبقا(مهم جدا ) 375 درجة الفرن لمدة 12-17 دقيقة
توضع فى منتصف الفرن

صوص السكر البنى

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

الآن قياس 1 كوب
(متساوى) السكر البني



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


اضافة نصف كوب عصير برتقال

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


يقلب

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


ده شكل الكيك بعد الخروج من الفرن

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



يرش لاصوص وهو ساخن

تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



تكبير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.




المكونات


  • 100 جرام الزبدة المملحة ،
  • 1 كوب سكر أبيض
  • 2 كوب طحين ( دقيق )
  • 2 بيض كامل
  • 1 كوب اللبن رايب
  • 1 ملعقة صغيرة من صودا الخبز
  • 2 بشر البرتقال كله ، وعصر البرتقال
  • 1 كوب سكر بني



ldkn ;d; fhgfvjrhg l]kn fhgfvjrhg