تعالوا نشوف الصور والشرح


اولا : نعمل صوص شيكولاته بطريقة الباشميل نحط 2 معلقة زبده على النار ولما تذوب نحط 2 معلقة دقيق ونقلب لحد ما لون الدقيق يبقى ذهبي ثم نضيف كوب حليب و 3 معالق كاكاو و 4 معالق سكر بودره و نقلب جامد على نار هاديه لحد ما يتكون صوص تقيل شويه و لوحسينا انه تقيل قوي نزود شوية حليب بس كده و نطفي




انا استخدمت البسكويت ده




نرص بسكويت على ورق قصدير بالشكل ده ويفضل بسكوت اولكر للشاي أو جلوكوز
انا عملت صف جلوكوز وصف اولكر




نحط الصوص ونفرده



نفضل نحط صوص و نفرد لحد ما يغطي البسكويت خالص



نحط طبقه تانيه بسكويت



نفرد عليه صوص الشيكولاته وهكذا لحد الكميه اللي انت عايزاها ممكن 5 صفوف او 6 براحتكم



كده انا خلصت الكميه بتاعتي و غطيتها بالشيكولاته كويس من كل الأجناب




قفلت عليها القصدير وحطيتها في الفريزر لحد ما تجمد ممكن ساعتين



اتفضلو بالهنا و الشفا



أنا حطيت عليها بار كيت كات يعني زيادة الخير خيرين هههههههههه