السلام عليكم
حلقه الشيف حسن يوم الجمعه عمل فيها البسبوسه وانا جربتها و طلعت حلوه قوى تعالوا شوفوها معاى بالصور
المقادير


مقادير السيرب للبسبوسه

السيرب هنا هيكون خفيف لان البسبوسه بتحتاج سيرب خفيف



دى صورره للمواد الجافهنخلطها كويس مع بعض و انا ضفت ملعقه بكينج باودر
وجنبها عسل الجلوكوز مع السكر و السمن البلدى

ودى صورتها بعد الخلط بتكون مفروله






اهم تكات الشيف حسن لنجاح البسبوسه
1=انك تخلطى المواد الجافه مع بعضها
2=انك تخلطى المواد اسائله حتى تتجانس و يكون السمن سايح
3=تقلبى الخليط السائل علىة المواد الجافه و هيكون الخليط مفرول
4=المقدير تكفى صينيه مقاس 30 انا عملت صينيتين صغيرين
5=انك تدهنى الصينيه كويس وتحطى ورق زبده و تدهنيه سمنه كويس
6=بعد ما تحطى الخليط فى الصينيه تساوى السطح بانك تبللى ايدك بالمياه و تساوى السطح
7=اول ما البسبوسه تستوى تسقى مباشره بالسيرب الساخن
و بالف هنا